Despre noi

featured-img1-670x300

Oferim solutii in toate aspectele privind sistemele de management printr-un pachet de servicii complet, respectiv proiectarea sistemelor, elaborarea documentatiei (procedurilor de sistem şi operationale, instructiuni de lucru etc.), instruirea personalului implicat in activitati, evaluarea, mentinerea şi imbunatatirea sistemelor de management.

O particularitate a serviciilor prestate de societatea noastra, este aceea ca, de la prima prezentare pana la ultima activitate, program sau proiect, fiecare contract este supravegheat şi controlat cu deosebita atentie pe parcursul stadiilor de la proiectare si pana la implementarea sistemului de management. Practic, prin dezvoltarea unei bune relatii cu fiecare client la fiecare nivel, ne identificam şi implicam activ ca şi un compartiment intern al societatii. Numai in acest fel putem lua in considerare, discuta şi dezvolta in modul cel mai adecvat cerintele clientului.

Echipele noastre de consultanti au acumulat experienta practica şi au dobandit pragmatismul necesar pentru a proiecta şi implementa sisteme de management adecvate, eficace şi performante.